به گزارش نبض نگار: اگر شما هم برای گرم کردن غذا، همیشه نگران این هستید که مواد مغذی و مفید آن از بین برود، در این مقاله از مدافون، به راههایی اشاره کردهایم که به شما کمک میکند که کیفیت مواد غذایی بعد از سرد و گرم شدن حفظ شود. اگر منجمد کردن و یا گرم کردن دوباره غذا به درستی انجام نشود، میتواند منجر به مسمومیت غذایی شود.در اینجا مواردی را ذکر می کنیم که به حفظ سلامت شما کمک می کنند.
نبایدها:
غذا رابیشتر از دئ تا چهار ساعت در دمای اتاق نگه ندارید.
برنج رستورانی را دوباره گرم نکنید.
غذاهای پخته شده در خانه را برای مدت زیاد در یخچال نگه ندارید.
مرغ منجمد را با آب گرم، آب نکنید.
بایدها:
همیشه غذا را قبل از دئباره گرم کردن، در یخچال نگه دارید.
قبل از آنکه غذا را در یخچال قرار دهید، مطمئن شوید خنک شده است.
با محدوده دمای دمای خطر آشنا شوید.
غذای سرد شده را در فریزر قرار دهید تا بعدا آن را دوباره یخ زدایی کنید.
قبل از گرم کردن غذای منجمد، بگذارید یخ آن به طور کامل آب شود.
مطمئن شوید غذای منجمد قبل از پختن به طور کامل آب شده است.
غذاهای باقی مانده حاوی برنج را حتمآ در عرض بیست و چهار ساعت گرم کرده و مصرف کنید.
وقتی برای افراد آسیب پذیر غذا گرم می کنید، دو چندان مراقب باشید.
غذا را آنقدر گرم کنید که کاملآ داغ و بخارآلود شود.
نکات مهم در مورد برنج:
در مورد برنج توصیه به سرد کردنو در یخچال قرار دادن سریع برنج است. یرنج را فقط باید یکبار گرم کرد. برنج می تواند حاوی هاگ های باسیلوس و سرئوس باشد که حتی بعد از پختن هم زنده بمانند برنج های رستوران را بهتر است با فاصله زمانی کم پس از خریدن و رسیدن سفارش بخورید.
فریز کردن مجدد گوشت
پختن گوشتی که قبلا منجمد و سپس یخ زدایی شده و فریز کردن غذای جدیدی که درست کردهاید، خطری ندارد. برای مثال میتوانید با مرغ یک خوراک درست کنید و آن را منجمد کرده و در روز دیگری از آن استفاده کنید. همانطور که قبلا هم گفته شد، هر غذا را فقط یک بار گرم کنید و هرگز گوشت خام را دوباره فریز نکنید.
برای نتیجه بهتر غذاهای خود را به قسمتهای کوچکتر تقسیم کنید.
غذای خود را به قطعات کوچک با اندازههای مساوی برش دهید تا سریعتر و یکنواخت تر گرم شود. تکههای بزرگ در مقایسه با تکههای کوچکتر و به اندازه لقمه، زمان بیشتری برای رسیدن به دمای ایمن دارند.
بدانید چه زمانی میتوانید از فر یا مایکروفر استفاده کنید.
به عنوان یک قاعده کلی همیشه از همان روشی که برای پختن غذا استفاده کردید، برای گرم کردن مجدد غذا استفاده کنید. غذاهایی مانند تخم مرغ آب پز، شیر مادر، گوشت های فرآوری شده، مرغ و سبزیجات سبز برگ را بهتر است در مایکروفر گرم نکنید. غذاهایی مانند قارچ، مرغ، سیب زمینی، اسفناج، چغندر را هرگز نباید گرم کرد.
غذا را به صورت یکنواخت گرم کنید.
برای گرم کردن غذا با مایکروویو قبل از اینکه غذا را گرم کنید، آن را در بشقاب یا کاسه صاف کنید و مطمئن شوید که سرتاسر آن ضخامت یکسانی دارد. غذاهایی که تراکم مشابه دارند را با هم گرم کنید و مطمئن شوید که گرما به صورت یکنواخت به غذا میرسد.
برای حفظ رطوبت غذا از آب استفاده کنید.
با اضافه کردن کمی آب در طول فرآیند گرم کردن مجدد غذا، از خشک شدن آن جلوگیری کنید. قبل از گرم کردن مجدد برنج در مایکروویو، میتوانید یک تکه یخ داخل برنج بریزید. این یک راه ساده برای مرطوب نگه داشتن دانههای برنج هنگام گرم کردن است.
همیشه دستورالعمل های روی مواد غذایی را بخوانید.
همیشه برچسبهای مواد غذایی را بررسی کنید تا در صورت وجود دستورالعملهایی برای گرم کردن مجدد از آنها استفاده کنید. در صورتی که دستورالعمل غذاها اجازه میدهد،در طول حرارت دادن مواد غذایی برای جلوگیری از وجود قسمتهای سرد آن را هم بزنید.
0 دیدگاه